Wat te verwachten van de Tantra Technieken?

De TANTRA boxen maken het mogelijk verschillende vormen van tantra massages en Tantra technieken te ontdekken en te beleven.

Het zal je toelaten om meer energie, vitaliteit, creativiteit, passie en genot te voelen. Het zal je leren hoe een lichaam-geest en energie connectie te maken en leren hoe dit niet alleen je relatie maar elk aspect van je leven zoals je carrière, je financiën kan transformeren. Reguliere seks omzetten tot tantrische seks — die ontelbare fysieke, emotionele en spirituele voordelen kan bieden.

Je leert tantra massage technieken die je partner niet alleen fysiek maar ook energetisch genot geven. Je leert tantra ademhalingstechnieken om het denken stil te zetten om te leren optimaal te kunnen genieten en te ontvangen. Je leert ademhalingstechnieken om de sensuele energie op te wekken en te verplaatsen. Je leert forplay technieken zoals forplay yoga en de kiss meditatie om beter te kunnen communiceren, sensualiteit en energie op te wekken en de intimiteit tussen jou en je partner te verhogen zodat je meer genot zult ervaren niet alleen tijdens het liefdesspel maar ook buiten de slaapkamer.

Andere posts