Tantra Forplay . Orgasmic Meditation

Deze meditatietechniek zal je leren om je verbonden te voelen en intimiteit op te bouwen. Zoveel mensen hunkeren vandaag naar een manier om zich echt verbonden te voelen. We zijn allemaal druk bezig… op computers… Ouders hebben nog amper de tijd om zich te verbinden met hun kinderen, partners hebben geen quality time om zich met elkaar verbonden te voelen. Het is een oude tantrische techniek in een modern jasje gestoken om deze doeltreffend te maken voor dagelijks gebruik.Deze KISS-meditatie zal je leren ervaren

  • Meer openheid van je hart
  • Opgebouwde muren neerhalen
  • Authentieke intimiteit
  • Geven en ontvangen van energie

Deze meditatie, de KISS-connectie, zal je helpen om intimiteit hindernissen te overwinnen op elk niveau in je vertrouwen en relaties.
K staat voor kinetisch. Dit gaat over leren je lichaam terug aan te voelen en vitale energie te voelen stromen. De meeste mensen zitten vast in hun hoofd en zijn daardoor afgesloten van het lichaam.. Ons lichaam hunkert naar aandacht Contact maken met je lichaam, zal je je kalmer, stabieler en meer ontspannen laten voelen.

I staat voor intimiteit. Meditatie kan nieuw of vertrouwd voor je zijn. Bij de meeste meditaties gaat er één persoon diep in zichzelf kijken, maar hierdoor ben je niet voorbereid om je verbonden te voelen met anderen en de rust te bewaren als je terug contact maakt met de buitenwereld. Als je alleen mediteert kan je je soms vredig voelen en ga je vervolgens interactie aan met anderen. Kan dit je afleiden van dat vredige gevoel dat je opbouwt tijdens de meditatie. De kiss meditatie leert je in connectie, in verbinding met anderen die rust te vinden. We willen leren intiem te zijn op een vredige en stabiele manier.
Aan de hand van de KISS-meditatie heb je de ruimte om intimiteit te delen met jezelf en met anderen.

S staat voor sensualiteit. Je geeft je de toestemming om je lichaam te voelen. Als je in gedachten bent, verlies je de band met je lichaam. Contact maken met je lichaam, maakt de zintuigen wakker. Tantra is een pad van ontwaken via de zintuigen. Het zal je helpen om je open te stellen ,te geven en ontvangen, en te genieten van jezelf en te genieten met een partner.

De tweede S in KISS-meditatie staat voor slowing down (vertragen).
Alles gaat steeds sneller… Internet en veel andere zaken draaien alleen nog maar rond sneller werken en sneller gaan. Met alle gekende stressverschijnselen als gevolg.We focussen ons op het vertragen van je gedachten, ademhaling en beweging, zodat je je zenuwstelsel kan vertragen om te kunnen ontspannen , te kunnen voelen en te kunnen genieten. Door te vertragen kan je een diepere verbondenheid voelen en meer aanwezig zijn en genot ervaren.

Andere posts